In de afgelopen weken hebben we jullie bericht dat onze website kortstondig uit de lucht is geweest, we waren gehackt !!

Gelukkig heeft onze webmaster Arno Pijnappels na een aantal dagen werk de site weer op orde.

Door deze aandacht voor de website hebben we als bestuur nog eens extra aandacht aan het digitale medium besteed. En zijn van mening dat we op het vlak van de social media niet helemaal bij de tijd waren.

De website is weer mooi en toegankelijk (ook jouw inlog op het ledendeel is qua inlognaam en wachtwoord gelijk gebleven). Een Facebook pagina van de Sea-Devils was er al door een lid opgezet. Er waren er zelfs twee. Dit wordt nu gestroomlijnd naar 1 Facebook pagina (mede met behulp van Facebook zelf), en wordt ook door onze webmaster bijgehouden.

En dan is er nog Twitter..... van af heden hebben we ook een Twitter account, hierop hebben we al wat tweets geplaatst zo ook dat de voltooiing van Devils-Wreck niet lang meer op zich laat wachten. Nu laat zich zien hoe snel dit medium is, de NOB heeft deze tweet overgenomen en op hun pagina geretweet waarbij meer dan 800 volgers van de NOB deze tweet nu ook kunnen zien.

Voor die leden die zich met social media bezig houden, meld je aan als volger van de Sea-Devils je vindt ons onder Sea-Devils of gericht gezocht.

Bij Twitter @SeaDevilsMill
Bij Facebook SeaDevilsMill

Je ziet, ook de Sea-Devils gaan mee in moderne ontwikkelingen en dat niet alleen onder water.

Bekijk onze site weer eens! Meld je als volger aan bij Twitter! En like onze Facebook pagina.
 

Veel meldingen van het bestuur kun je vanaf nu dus terug vinden op Twitter of Facebook, uiteraard blijven mededelingen die je niet mag missen je altijd via de mail bereiken.