Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

2020jan De planning staat vol:

Het is alweer 2020 en de oliebollen-periode ligt net achter ons. De planning voor onze gebruikelijke trips naar Duitsland en Frankrijk zijn al gemaakt. Er blijkt een griepje te heersen en we laten ons niet uit het veld slaan en hebben een duik in Felicitas geboekt voor maart. 

Achteraf blijkt dit griepje veel roet in het eten te gaan gooien. De duiken in Felicitas zijn nog door kunnen gaan en de planning van alle andere trips is van het planbord afgeveegd.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Mei 2019 Hongarije: 

Voor het tec-team van de vereniging is het de normaalste zaak van de wereld; grotduiken.

Een grote groep mensen, duikers en niet duikers, blijft het een hachelijk avontuur vinden waar ze ver van weg blijven. Dit jaar is het niet gelukt om een team bij elkaar te krijgen om naar Lot in Frankrijk te gaan……….Maar gelukkig is er een lid dat al langer het plan had om ook eens in de wereld van grotduiken te kijken. Deze plannen lagen er al langer en door omstandigheden is het er eerder niet van gekomen. 2019 Zou het jaar worden van zijn opleiding tot grotduiker.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

2019april Bergwerk Willingen: 

Het is alweer april 2019, de tijd vliegt en de lente is in aantocht. We hebben al een paar mooie dagen gehad en hoopten om een mooie afsluiting, met betrekking tot weer, in Willingen.

Voor de geplande trips in Willingen in ieder geval de laatst geboekte.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

2019maart Bergwerk Schwalefeld / Willingen: 

Het is alweer eind maart 2019, de tijd vliegt en de winter is zo goed als over in Nederland kikker-land. We hebben een weekeinde Duitsland gepland. Dat wil zeggen dat er een team op vrijdag vertrekt, Ron en Frank inclusief de dames, en een team op zaterdag morgen. Op zaterdag sluit Jeroen bij ons aan en zal mee naar Schwalefeld gaan. Een ander, groter, team zal in Willingen duiken. Die groep bestaat uit, Erwin, Arno, Marco, Mathie, Martin en Tom.