Devil's Wreck

Op zondag 25 augustus aanstaande houden we ter gelegenheid van de officiële opening van het Devil's Wreck een open dag waarbij iedereen welkom is.

Het Devil's Wreck is een kunstmatig gebouwd wrak bestaande uit een aantal grote holle liggers van een voormalig baggervaartuig waarbij ook stuurhut en loopbrug in het object zijn opgenomen. Hiermee hebben we een uniek duikobject in zuidoost Nederland - zo niet voor heel Nederland - gecreëerd waarop getraind c.q. geoefend kan worden. Deze trainingen/oefeningen vinden plaats in het kader van een brevetering (diplomering) waarbij er gedoken wordt met een plafond c.q. in afgesloten ruimten. Voor duikers met de juiste brevetering of instructeurs met hun cursisten is het Devil’s Wreck als gastduiker te beduiken.

Duikdemonstratie

Het terrein aan de Langenboomseweg 112 in Mill is zondag 25 augustus geopend vanaf 13.00 uur. Dan is er gelegenheid om clubfaciliteiten en diverse duikuitrustingen te bekijken. De opening van het Devil’s Wreck is om 14.30 uur met aansluitend een duikdemonstratie.

We willen de open dag rond 17:00 uur afsluiten.